Ga naar hoofdinhoud

Lemmen springt met Ideaal naar vierde plek Bolesworth

Patrick Lemmen met Ideaal. Foto: Equitext.

De hoofdrubriek van de vrijdag op de Bolesworth International Horse Show was spannend. De zestien combinaties in de barrage van de 1,50m-proef gaven vol gas en Holly Smith was met Hearts Destiny (Heart Throb x Rabino) de snelste. Ook Patrick Lemmen reed met Ideaal (Andiamo x Carinjo) een vlotte barrage en werd vierde.

De Britse WEG-team amazone Holly Smith stuurde haar toppaard Hearts Destiny haarscherp rond in de barrage van de 1,50m-rubriek en finishte in 35,61 seconden. Ze snoepte 0,43 van Richard Howley’s tijd af, die met de KWPN’er Chinook (Tygo x Wellington) aan de leiding ging met 36,04. De Ier werd naar de tweede plaats verwezen.

Harriet Nuttall finishte als derde met Galway Bay Jed (Romanov x Lux). De Britse bleef Patrick Lemmen met Ideaal net een tiende voor. Nuttall klokte 37,12 seconden, Lemmen 37,21. In een tijd van 37,33 seconden werd Graham Gillespie vijfde met Andretti (Acodetto x Candillo).

Michel Hendrix liep de barrage net mis door een balkje met de KWPN hengst Entertainer (Warrant x Corland), hij werd achttiende.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook