Ga naar hoofdinhoud

Lemmen springt met Ideaal naar vierde plek Bolesworth

Patrick Lemmen met Ideaal. Foto: Equitext.

De hoofdrubriek van de vrijdag op de Bolesworth International Horse Show was spannend. De zestien combinaties in de barrage van de 1,50m-proef gaven vol gas en Holly Smith was met Hearts Destiny (Heart Throb x Rabino) de snelste. Ook Patrick Lemmen reed met Ideaal (Andiamo x Carinjo) een vlotte barrage en werd vierde.

De Britse WEG-team amazone Holly Smith stuurde haar toppaard Hearts Destiny haarscherp rond in de barrage van de 1,50m-rubriek en finishte in 35,61 seconden. Ze snoepte 0,43 van Richard Howley’s tijd af, die met de KWPN’er Chinook (Tygo x Wellington) aan de leiding ging met 36,04. De Ier werd naar de tweede plaats verwezen.

Harriet Nuttall finishte als derde met Galway Bay Jed (Romanov x Lux). De Britse bleef Patrick Lemmen met Ideaal net een tiende voor. Nuttall klokte 37,12 seconden, Lemmen 37,21. In een tijd van 37,33 seconden werd Graham Gillespie vijfde met Andretti (Acodetto x Candillo).

Michel Hendrix liep de barrage net mis door een balkje met de KWPN hengst Entertainer (Warrant x Corland), hij werd achttiende.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook