Ga naar hoofdinhoud

Max Kühner kort na operatie weer op concours

Max Kühner met Chardonnay. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Vijf weken na zijn schouderoperatie is Max Kühner weer in het zadel geklommen. Aangezien Kühners paarden gedurende zijn revalidatie door anderen zijn doorgetraind, heeft de ruiter besloten nu gelijk weer op concours te gaan. 

“Het is nog best vroeg, dus ik moet gewoon proberen hoe het voelt”, vertelt Max Kühner die op CSI Knokke zijn wedstrijdrentree maakt. Daar brengt hij Vancouver Dreams (v. Valentino), Cornet Kalua (v. Cornet Obolensky), Alfa Jordan (v. Air Jordan) en zijn Tryon-troef Chardonnay (v. Clarimo Ask) aan de start.

Bron: Horses.nl/MaxKühner

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook