Ga naar hoofdinhoud

Athina Onassis en Doda de Miranda uit elkaar

Athina Onassis en Doda De Miranda. Foto: Jacques-Toffi / www.arnd.nl
In Duitse boulevardbladen werd er al gesproken over de scheiding van springsport-echtpaar Athina Onassis en Doda de Miranda, gisteren bevestigde De Miranda het gerucht in het Braziliaanse blad Epoca. De 43-jarige zegt daarin ook dat hij om de liefde zal vechten. 

Doda de Miranda is 11 jaar getrouwd met de enige erfgenaam van de Griekse scheepsmagnaat Aristóteles Onassis. Ze leerden elkaar kennen in de stallen van Nelson Pessoa, ze waren toen 18 en 30 jaar oud. Het paar was daarna altijd onafscheidelijk. Op de Global Champions Tour in Hamburg was Onassis alleen, niet meer met De Miranda. Ook haar paarden staan niet meer in de eigen stal, maar zijn ondergebracht in de stallen van buurman Jan Tops.

Dit is de tweede tegenslag in korte tijd voor Doda de Miranda. Vorige week verloor hij bij een ernstig auto ongeluk een van zijn paarden Welcome du Petit Vivier, het paard van zijn dochter Vivi.

Bron Paardenkrant-Horses.nl/Globalequestriannews.com

Eén reactie op “Athina Onassis en Doda de Miranda uit elkaar

  • lena

    Wat jammer. Als je alle mogelijkheden en middelen hebt en ook de liefde…..Het zou genoeg moeten zijn. Hopelijk komt het nog goed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook