Ga naar hoofdinhoud

Emanuele Gaudiano en Carlotta 232 pakken met gemak de winst

Gisteren grepen Emanuele Gaudiano en de zesjarige Carlotta 232 net mis naar de eerste prijs, maar vandaag kon niemand hen deze podiumplaats afpakken. In de Young Horses-rubriek over 1.25m-1.30m was de combinatie iedereen veel te snel af in het parcours direct op tijd. Met een voorsprong van ruim vijf seconden mochten zij de Sale of the Rising Stars Prijs in ontvangst nemen.

De Italiaan en de Chaccomo-nakomeling hadden slechts 58.66 seconden nodig om het parcours te voltooien. Op de tweede plaats eindigde de Belg Karel Cox met de zevenjarige KWPN-er It´s Me met een tijd van 64.32 seconden. Derde in het klassement werden Albert Zoer en de Cardento-nakomeling Dakota, door het parcours na 65.72 seconden te verlaten.

De Russische Maria Madenova plaatste zich voor de tweede keer vandaag in de top vijf. Eerder werd de amazone tweede in de 1.35m rubriek, nu legde zij beslag op de vierde plek met de zevenjarige Hannoveraan Spimex. De Brit Joe Clee kon de gezette tijd van 66.63 seconden niet overschrijden en werd met de BWP-er Ilusionata Van ’t Meulenhof vijfde. Clee en de Lord Z-nakomeling finishten in 68.45 seconden.

In de top tien eindigde een Nederlandse combinatie. Amber Fijen en de KWPN-er Dilona werden achtste met een tijd van 73.40 seconden.

Bekijk hier de uitslag.

Klik hier voor de livestream.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook