Ga naar hoofdinhoud

Jur Vrieling naar ochtendwinst in Arezzo

Op de Toscane Tour in Arezzo heeft Jur Vrieling vanochtend goede zaken gedaan. Met Apatshe B (v. Acasino), waarmee hij vorige maand ook een rubriek in Vestfold won, was de topruiter met een tijd van 27,12 seconden de snelste in het tweefasenparcours van de Silver Tour.

Martin Fuchs, die in Arezzo te horen kreeg dat hij door het uitvallen van Holger Wulschner een ticket heeft voor de Wereldbekerfinale in Omaha, bood met Dollar Girl (v. Dollar du Murier) de meeste tegenstand. Het Zwitserse talent klokte 27,41 seconden en eindigde daarmee als tweede achter Vrieling.

Lisa Nooren

Maximilian Schmid neemt het derde geld mee naar Duitsland. Hij kwam met Count Edwards (v. Count Grannus) in 27,69 over de finish. Lisa Nooren bleef op haar internationale debuut met de Holsteiner hengst Chin Champ (v. Chin Chin) ook foutloos. Haar tijd van 29,69 seconden leverde de achtste prijs op.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook