Ga naar hoofdinhoud

Lisa Nooren met Dienellie op podium in 1,35m

Lisa Nooren, hier met Sabech D’Ha

De eerste proef die vanmorgen op het CSI in Opglabbeek werd gesprongen, was een 1,35m-parcours Tabel A. Van de 22 barragekandidaten was de Belg Thierry Goffinet op Navarro UK (v. Darco) veruit de snelste en pakte de winst. Lisa Nooren hield zich in de rubriek goed staande door met Dienellie derde te worden en met Hallina de Muze ook nog de zesde prijs in ontvangst te nemen.

Thierry Goffinet snelde in een tijd van 28,62 seconden naar de overwinning op de tienjarige Darco-zoon Navarro UK. In het eindklassement had de Belg bijna twee seconden voorsprong op de Brit Samuel Hutton. Hutton reed de KWPN-merrie Carita Gratia naar een tijd van 30,62 seconden. Carita Gratia is een negenjarige dochter van Verdi TN, gefokt door Team Nijhof in Geesteren.

Op de Berlin-zoon Dienellie haalde Lisa Nooren de eindstreep in 31,52 seconden, de derde tijd. Met de negenjarige merrie Hallina de Muze (v. Tinka’s Boy) had Nooren 32,18 seconden nodig, wat de zesde plaats opleverde.

Daar tussen stonden op de vierde plaats Janika Sprunger met de KWPN’er Grand Cooper (v. Lord Z ) en op de vijfde plek Joe Clee met Isolde van de Heffinck (v. Contact van de Heffinck).

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook