Ga naar hoofdinhoud

Maureen Bonder is thuisrijders te snel af

Maureen Bonder, hier met Alex

Maureen Bonder is vanmorgen goed van start gegaan op de Toscane Tour in Arezzo. Met Firework vd Kalevellei (v. Nonstop) zette ze in de rubriek voor zesjarigen de snelste tijd neer en was daarmee de thuisrijdende Italianen de baas.

Bonder kwam met de Nonstop-dochter in 76,91 seconden over de eindstreep van het 1,20/1,25 m direct op tijd. Marco Debolini mocht zich als tweede opstellen. De Italiaan klokte met Liebe de Muze (v. Elvis ter Putte) 77,40 seconden. Zijn landgenoot Guido Franchi stuurde de KWPN’er Gijs (v. Kashmir van Schuttershof), die een dekbrevet van het SBS op zak heeft, in 84,94 naar de derde tijd.

Amber Fijen

In de rubriek voor vijfjarigen was er dubbel succes voor Amber Fijen. Zowel met Hide and Seek C (v. Biscayo) als met Hummer K (v. Spartacus TN) sprong ze foutloze rondes. In het tweefasenparcours voor zevenjarigen eindigde de amazone met Feau (v. Whitesnake) als vierde. Deze rubriek werd gewonnen door Jan Spehe met Greenacres Cornets Sisco (v. Cornet Obolensky).

Klik hier voor de uitslag van de vijfjarigen.

Klik hier voor de uitslag van de zesjarigen.

Klik hier voor de uitslag van de zevenjarigen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook