Ga naar hoofdinhoud

McLain Ward en Bellefleur op dreef in Wellington

McLain Ward met HH Azur Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Voor de tweede keer deze week waren McLain Ward en Bellefleur PS Z (v. Berlin) niet te kloppen in Wellington. Naast de winst in het 1.45 meter afgelopen vrijdag wisten ze gisteren ook de Hollow Creek Farm 1.50m Classic CSI5* te winnen.

In een veld van 55 deelnemers wisten 17 daarvan door te dringen in de barrage. Uiteindelijk bleven daar 9 ruiters foutloos waarvan Ward de snelste was in een tijd van 35,93 seconden.

Francisco Jose Mesquita (BRA) werd tweede met Catch Me Imperio Egipicio in 37,09 seconden. De derde plaats was voor Eve Jobs (USA) die Charleville (v. Quasimodo Z) in 38,19 seconden foutloos over de finishlijn reed.

 

Plaats vier, vijf en zes

Olivier Philippaerts werd vierde met D Cancarra A.C. (v. Contefino) in 38,42 seconden. De eveneens Belgische Zoe Conter werd zesde met Soory De L’Hallali (v. For Pleasure) in een tijd van 39,18 seconden. Richie Moloney wist zich tussen de Belgen te nestelen met Carrabis Z (v. Canabis Z). In 38,91 seconden kwam hij foutloos door de finish wat goed genoeg was voor de vijfde plaats.

McLain Ward werd ook nog zevende met Cartouche dankzij een foutloze barrage in 39,37 seconden.

Klik hier voor de uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Worldofshowjumping

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook