Ga naar hoofdinhoud

Piet Raijmakers en Valentino op dreef

Piet Raijmakers Jr met Van Schijndel's Valentino

Net als gisteren wonnen Piet Raijmakers jr. en Van Schijndel's Valentino (v. Cavalier) vandaag de Medium Tour op het CSI2* in Roosendaal. De combinatie reed in 49,86 seconden foutloos het 1,40 m-parcours rond en geen enkele concurrent wist deze snelle tijd te overtreffen.

Als tweede eindigde de Colombiaan Dayro Arroyave met All Star de L’Aube (v. Radco D’Houtveld). Dit duo bereikte de finish binnen 51,09 seconden. Michel Hendrix werd derde met Bustique (v. Indoctro), gevolgd door Siebe Kramer met Bella Meta (v. Triomphe de Muze) en Kristian Houwen met Zjohn G (v. Casantos).

Ook in de andere rubrieken reden de Nederlanders zich in de kijker. De Small Tour van 1,35 m kwam op naam van Leontine Bruin met Aqua (v. Indoctro). Siebe Kramer won de Youngster Tour met de zesjarige Donnafugata (v. Ginus). Bij de pony’s was de eerste én tweede plaats voor Coen Kerbert, respectievelijk met Fury (v. Sulaatik’s Fireball) en Kastanjehoeves Ronaldinho (v. Kantje’s Ronaldo).

Klik hier voor alle resultaten.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook