Ga naar hoofdinhoud

Vijf teams foutloos na eerste GCL-omloop

Gerco Schröder - London Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In de eerste ronde van de teamcompetitie van de Champions Tour bleven donderdagavond vijf teams foutloos. Team Scandinavian Vikings, waar Leopold van Asten deel uitmaakt en Team Prague Lions met Gerco Schröder horen daar ook bij.

Van Asten zette voor zijn team een foutloze ronde neer met VDL Groep Miss Untouchable. Individueel betekende dit een twaalfde plek met de Chacco-Blue-dochter en met het team staat Van Asten nu op de voorlopige tweede plaats.

London

Schröder had Glock’s London (v. Nabab de Reve) gezadeld voor deze competitie en was net te langzaam om individueel in de prijzen te vallen. Met zijn team staat Schröder voorlopig vierde.

Van der Vleuten en Smolders

Maikel van der Vleuten met Idi Utopia (v. Quasimodo Z) en Harrie Smolders met Cas (v. Indoctro) bleven beiden ook foutloos, maar waren net als Schröder te langzaam om individueel in de prijzen te kunnen delen.

Winnaar

Pius Schwizer pakte individueel de eerste plaats met Chidame Z. De Chippendale Z-dochter galoppeerde in 66,59 seconden foutloos over de streep. Daarmee was Schwizer bijna een halve seconde sneller dan de nummer twee, Ben Maher met Winning Good (v. Winningmood). De Britse ruiter is goed onderweg met de NRPS-gefokte hengst, begin deze maand won het duo ook al de GP in St. Tropez.

 

Uitslag
Tussenstand

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Eén reactie op “Vijf teams foutloos na eerste GCL-omloop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook