Ga naar hoofdinhoud

Bo Oudhof en Colt Sollenburg knallen naar 70 procent in PSG

Bo Oudhof met Colt Sollenburg. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De young riders-combinatie Bo Oudhof met Colt Sollenburg (v. Vivaldi) waren op het concours Gronings Ontzet in het Stadspark van Groningen de smaakmakers van de dag. Het duo maakte eerder deze maand deel uit van het Nederlandse team dat zilver won op het EK voor young riders in Roosendaal. Gisteren bracht Oudhof haar Vivaldi-nazaat uit in de Prix St. Georges en won die rubriek met de overtuigende score van 70,53%.

De score van ruim 70% betekende een een afgetekende zege voor Bo Oudhof en haar expressieve ruin Colt Sollenburg. Vorig jaar waren ze Nederlands kampioen bij de junioren en nu is het duo bezig aan een geslaagd eerste jaar bij de young riders.

Luurssen en Wynia

De voor eigen publiek rijdende Robin Luurssen mocht de tweede prijs ophalen. Zij reed haar elfjarige vosmerrie Bologna (v. Florencio) naar een score van 65,33%. Met 64,87% was de derde prijs voor Ellen Wynia en Chakakahn (v. Sir Donnerhall).

ZZ-Zwaar voor Oldenhuizing

In het ZZ-Zwaar mocht Marloes Oldenhuizing het oranje lint ophalen. Zij werd voor haar proef met O’marado’s Boris (v. Santano) beloond met 66,86%. Vorige maand won het duo ook al twee proeven in deze klasse en inmiddels is de overstap naar de Lichte Tour in zicht. Laura Zwart en Lumen Express (v. Vivaldi) behaalden 66,57% en eindigden daarmee als tweede. Teatske Bunschoten en de bij het NRPS-gekeurde bonte Haico (v. Haarlem) maakten met 64,29% de top drie compleet.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook