Ga naar hoofdinhoud

Minderhoud wint van Cornelissen in strijd om ticket Hongkong

Hans Peter Minderhoud Exquis NadineGisteren maakte teammanager Mariëtte Sanders tijdens een persconferentie in Rotterdam het olympische dressuurteam voor Hongkong bekend. Na de observatiewedstrijden in de Steeg en Rotterdam trok Hans Peter Minderhoud aan het langste eind met zijn Exquis Nadine. Adelinde Cornelissen gaan naar Hongkong als reserve. Anky van Grunsven met IPS Salinero en Imke Schellekens met Hunter Douglas Sunrise waren al zeker van een teamplaats.

Voor Minderhoud wordt een lang gekoesterde droom werkelijkheid. De ruiter reed nog niet eerder mee tijdens Olympische Spelen. Adelinde baalt enerzijds dat ze niet als startende deelnemer mee gaat. Aan de andere kant is ze erg blij dat ze mee gaat als reserveruiter. Een jaar geleden werkte de amazone nog als docent op een middelbare school. Een reis naar de Spelen van Hongkong lag toen niet binnen bereik.

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “Minderhoud wint van Cornelissen in strijd om ticket Hongkong

  • Roulette

    Super voor Hans-Peter !!! Maar jammer voor de fokkers, die graag Johnson, Vivaldi etc. in Verden hadden willen zien presteren !!!!
    Eigenlijk fout dat dit soort evenementen nagenoeg gelijktijdig gehouden worden….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook