Ga naar hoofdinhoud

Nog geen datum rentree Totilas

Matthias Alexander Rath met Totilas
Er is nog geen datum bepaald voor de rentree van Totilas in de wedstrijdring. Dat zegt de vader van Matthias Alexander Rath, Klaus-Martin Rath, in een interview met het Duits persbureau dpa. De hengst werd tien maanden geleden uit competitie gehaald en is na zijn blessure nog altijd niet terug in de wedstrijdring.

Pas tegen eind april zou de hengst opnieuw over al zijn fysieke mogelijkheden beschikken en kan er gedacht worden aan een wedstrijdplanning. Gehoopt wordt wel dat de hengst tijdig fit is en voldoende wedstrijdritme heeft om in juni aan de Duitse kampioenschappen in Balve te kunnen deelnemen.

4 reacties op “Nog geen datum rentree Totilas

 • A. Bos

  Misschien moet er weer eens wat over Toot gemeld worden als er iets te melden is.

 • Coreene

  PS et al must have a calendar with dates circled – you know, where they say “Oh, we haven’t had the horse in the news for ______ time, let’s release something so that we’ll get coverage.”

 • Helena

  Maar hoe kan je praten over een “rentree” als er nog nooit een “entree” geweest is?
  Helaas, Toot is ondertussen ook al 13, moet hij nu nog beginnen aan een glanzende carrière met Rath? Leren ze dan niets van al die blessures? In een slecht huwelijk gaan man en vrouw uit elkaar, het is aan de orde van de dag. Totilas en Rath is geen goed huwelijk, nooit geweest, maar die arme Totilas zit er de rest van zijn leven aan vast. Waarom? Uiteraard, vanwege het geld. Doodzonde van dit prachtige dier en de super combinatie die hij vormde met Gal.

 • Nadia

  Tja, Blessure, een zeer slecht optreden, weer een blessure poging tot trainen, weer een blessure.
  Zet het dier in voor fokkerij of laat hem terug keren naar edward gal en neem het geld van de firma glock aan zodat deze lijdensweg voor het dier voorbij is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.