Ga naar hoofdinhoud

Christoph Rowold nieuwe veilingchef in Oldenburg

Christoph F. Rowold - Foto: LL-Foto

Uwe Heckmann, diens veertigjarige jubileum bij het Oldenburger Verband onlangs werd gevierd in Vechta, was tot op heden op papier nog veilingchef in Vechta. Daar is nu verandering in gekomen. De dertigjarige Christoph F. Rowold is vanaf nu de veilingchef. Dat maakt het stamboek vandaag in een persbericht bekend.

Rowold is opgeleid als dierenarts en werkte op verschillende gerenommeerde stallen zoals bij Paul Schockemöhle, Gestüt Sprehe en stal Böckmann. Daarnaast was hij voor ClipMyHorse.tv regelmatig commentator en reed hij zelf tot en met S-niveau springen.

Verjonging

In Oldenburg is behoorlijk wat verjonging gaande in de topfuncties. De Oldenburger fokkerijleider dr. Wolfgang Schulze-Schleppinghof gaat binnenkort met pensioen en de 29-jarige Bernard Thoben is zijn beoogd opvolger. Nu werkt Thoben al naast Schulze-Schleppinghof als beleidsmedewerker.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook