Ga naar hoofdinhoud

Ook Jeroen Devroe geblesseerd

Jeroen Devroe hier met Eres Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Pech lijkt wel te heersen in de dressuurwereld. Eerder maakte Horses.nl al bekend dat Marlies van Baalen en Dorothee Schneider zich hebben geblesseerd na een val van hun paard. Ook de Belgische Jeroen Devroe kwam lelijk ten val en raakte zwaar gewond.

De ruiter moest twee dagen op de intensive care verblijven, omdat hij onder andere een klaplong had opgelopen. Daarnaast heeft de ruiter zes fracturen, waaronder drie gebroken ribben, die elk op twee plekken zijn gebroken.

De ruiter is inmiddels weer aan het lesgeven, maar moet het nog twee maanden rustig aan doen.

Bron: EuroDressage 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook