Ga naar hoofdinhoud

Dorothee Schneider in ziekenhuis na val van paard

Dorothee Schneider en Quantum Vis MW. Foto: Equitaris/Tanja Becker

Volgende week is het pas vrijdag de dertiende, maar de pech komt voor dressuurruiters deze week al. Eerder vandaag bracht Marlies van Baalen naar buiten dat zij haar heiligbeen had gebroken bij de val van een jong paard en Eurodressage meldt vanmiddag dat Dorothee Schneider afgelopen nacht ook in een ziekenhuis doorbracht De tweevoudig Europees reservekampioene viel van Grand Prix-paard Quantum Vis (v. Quaterback).

Schneiders echtgenoot Jobst Krumhoff laat aan Eurodressage weten dat Schneider er niets ernstigs aan over heeft gehouden en alleen ter observatie een nacht bleef. De Duitse topamazone moet het een paar dagen rustig aan doen.

Bron: Eurodressage

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook