Ga naar hoofdinhoud

Acht VDL-hengsten krijgen dekbrevet Hannover

Jur Vrieling en Carrera VDL
Vorige week was een vruchtbare week voor VDL Stud. De hengstenkeuringscommissie van het Hannoveraner Verband gaf bij een thuisbezoek groen licht aan acht hengsten, waaronder de tienjarige Cardento-zoon Carrera VDL, die onder het zadel van Jur Vrieling succesvol is op internationaal Grand Prix-niveau.

De kleinzoon van Baloubet du Rouet was reeds al goedgekeurd bij KWPN, Oldenburg OS en Zangersheide. De Capitol I-zoon Cardento, die zelf zeer succesvol was in de springsport, tekende ook voor het vaderschap van VDL Corporal (mv. Grosso Z) en Dakar VDL (mv. Nimmerdor). Beide hengsten springen op internationaal niveau en ontvingen hun goedkeuring voor Hannover.

Dallas VDL

Ook goedgekeurd is Dallas VDL, de Douglas uit een Heartbreaker-moeder. De hengst liep met Vrieling in het zadel onlangs nog een indrukwekkend optreden bij de Oldenburger Althengstparade in Vechta.

Douglas (v. Darco), Falaise de Muze (v. Wandor van de Mispelaere), Glasgow van het Merelsnest (v. Nabab de Reve) en Zapatero VDL (v. Chin Chin) verdienden ook hun dekbevret voor Hannover.

Jur Vrieling en Dallas VDL op de Althengstparade.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/VDL Stud

Eén reactie op “Acht VDL-hengsten krijgen dekbrevet Hannover

  • ej boekhoorn

    indrukwekkend optreden in Vechta? Ziet er nogal geforceerd uit. Als Jur er niet op zat moest ik nog zien of en hoe ie springen zou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.