Ga naar hoofdinhoud

Duitsland op kop in Finale Youngster Cup

Umeunig Z en Gert-Jan Bruggink
Vanavond sloot het CSI in het Duitse Neumünster af met de Finale Youngster Cup voor 7- en 8-jarige paarden op een hoogte van 1,40m. Met uitzondering van de Hongaar Emil Orban en de Belgische Judy-Ann Melchior was de gehele top tien in Duitse handen met Maurice Tebbel op kop.

Tebbel en Chacco’s Son, een zevenjarige hengst van Chacco Blue, wonnen met een tijd van 29,02 seconden in de tweede fase. Christian Ahlmann volgde met de KWPN-ruin Barco. Zij waren nipt 0,24 seconden trager. Carsten-Otto Nagel en Queen Windsor (v. Quantum) pakten de derde plaats.

Thomas Voss en Corin (v. Carinjo) werden vierde, de Hongaar Emil Orban reed KWPN-merrie La Vie (v. Lucky Boy) naar de vijfde plaats.

Gert-Jan Bruggink vormde met Umeunig (v. Untouchable Z) de enige Nederlandse combinatie. Zij werden dertiende met vier strafpunten in de tweede fase.

Klik hier voor het volledige resultaat.

Bron: Horses

Eén reactie op “Duitsland op kop in Finale Youngster Cup

 • Enterbrook

  Team Enterbrook feliciteerd Emil Orban met zijn vijfde plaats in zowel het 1.35 als ook in het 1.40
  voor 7 en 8 jarige springpaarden in Neumünster te Duitsland.
  La vie 49 is een nakomeling van onze Grand Prix hengst Lucky Boy.
  La vie 49 werd verkocht in 2007 op de veulenveiling te Borculo.
  Team Enterbrook is in het bezit van de volle broer van La vie 49 die aangewezen is voor het verrichtingsonderzoek nl cat 185 Glorieus GR (Luckyboy x Corland)deze hengst hebben we samen met mede eigenaar en fokker dhr Rietberg en mede eigenaar dhr Jansen uit Enter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.