Ga naar hoofdinhoud

Smolders en Nooren op podium Opglabbeek

Harrie Smolders met Zinius Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

Op Sentower Park barstte vanmiddag de strijd los tussen Harrie Smolders en Eric Lamaze. De barrage van de tweesterrenwedstrijd in Opglabbeek werd uiteindelijk beslist in het voordeel van de Canadees, die met Fine Lady 5 (v. Forsyth Frh) in 39,03 aan de finish kwam.

Slechts 0,2 seconden langzamer was Zinius (v. Nabab de Reve) met Smolders aan boord. Lisa Nooren reed Hocus Pocus de Muze (v. Tinka’s Boy) in 40,53 naar de derde plaats in deze tweesterrenwedstrijd over 1,45 m.

Het was een vol deelnemersveld met maar liefst 17 barragekandidaten, van wie er 11 foutloos bleven. Zoi Snels mocht met I’M Special de Muze (v. Emerald Van ‘T Ruytershof) niet meedoen aan de tweede ronde na een tijdfout in het basisparcours. Ze werd nog nét wel geklasseerd, op de negentiende plaats.

 

Klik hier voor de volledige uitslag.

Bron: Paardenkrant – Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook