Ga naar hoofdinhoud

Nakomelingen van Zambesi, Carrera VDL en Alexandro P vallen op

Ilfrieda W (v. Zambezi). Foto Mariol Middel

Alexandro P-zoon Harold en nakomelingen van Zambesi en Carrera VDL vielen op gisteren in Boyl op de laatste van een reeks van drie voorselecties voor het Open Noord Nederlandse Kampioenschap (ONNK). De finale in zaterdag 7 mei vanaf 18.30 uur in Tolbert.

Alexandro P-nakomeling Harold (mv. Balzflug) sprong eruit op de selectie in Boyl met zijn voorkomen en stoere manier van bewegen. Tango-dochter Hevieni plaatste zich met een 9 voor haar draf eveneens voor de finale.

Bij de springpaarden waren het nakomelingen van Zambesi en Carrera VDL die hoge ogen gooiden en zich opnieuw mogen gaan bewijzen tijdens de finale aanstaande zaterdag. Zo noteerde Cuba Libre W. Z (Carrera VDL x Kannan) een 8,5 voor onder meer haar bascule, haar vermogen en haar reflexen. Ook de driejarige Ilfrieda W (Zambesi x Accordeon II) misstaat niet in de finale met negens voor techniek achter en haar reflexen.

Uitslagen

Bron: Persbericht ONNK

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook