Ga naar hoofdinhoud

Langehanenberg en Suppenkasper vieren MT-debuut met overwinning

Helen Langehanenberg. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Helen Langehanenberg toonde haar KWPN-er Suppenkasper tijdens de K+K Cup in Münster voor het eerst in de Midden Tour. De Duitse sloot het debuut op de zoon van Spielberg af met een klinkende overwinning in de Inter A met 75.37%. Met 3% achterstand werd Bianca Nowag tweede en Sarah Runge pakte de derde plaats.

De finale van de Nürnberger Burg-Pokals in Frankfurt was het laatste optreden van Helen Langehanenberg met de negenjarige Suppenkasper in de Lichte Tour. Het paar werd in Frankfurt zesde. In hun eerste optreden in de Inter A liet de Spielberg-zoon veel souplesse zien. De passage-passage-tour was veelbelovend en de galoppirouettes waren de hoogtepunten in de proef. Unaniem werd het paar als eerste geplaatst door de juryleden en scoorde 75.37%.

Dark Dynamic

De jeugdige Bianca Nowag werd met de succesvolle Fidermark-dochter Fair Play RB tweede met 72.593%. De derde plaats was voor Sarah Runge die debuteerde met Dark Dynamic. Runge kocht in oktober de veertienjarige zoon van Don Vino van Nadine Capellmann. Voor het eerste optreden kreeg de nieuwe combinatie 71.481%.

Klik hier voor de uitslag.

Bron St.Georg/Paardenkrant-Horses.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.