Ga naar hoofdinhoud

Kramer doet goede zaken in Lanaken

Siebe Kramer blijkt in topvorm te verkeren met zijn paarden in de Z-Tour op CSI Lanaken. Gisteren won hij al een vierde prijs in de rubriek over 1,40 meter. Later die dag herhaalde hij dit in het 1,45 meter. Vandaag mocht Kramer in beide rubrieken als tweede opstellen.

De combinaties in het 1,40 meter bleken aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk noteerde de Britse Charlotte Platt met de KWPN-merrie Colien V (v. Lupicor) de snelste tijd. Zij finishten in 30,12 seconden. Deze Colien V werd gefokt bij R. & A. Hebben uit Toldijk.

Siebe Kramer was een fractie langzamer met Icarus (v. Thunder vd Zuuthoeve). Zij deden er 30,51 seconden over. Pedro Veniss met Anaya Ste Hermelle (v. Andiamo), maakten de top drie compleet

Verder mocht Christiaan van de Plasse met Flora de L’ Impermeable (v. Tangelo van de Zuuthoeve) een zevende prijs in ontvangst nemen. Gerben Morsink werd gisteren nog tweede met Cartaire Z (v. Carthago Z), maar moesten vandaag genoegen nemen met een negende plaats.

1,45 meter

Geruime tijd stond Kramer aan de leiding in de barrage, maar Emeric George dwarsboomde deze overwinning door 0,14 seconden sneller over de finish te gaan met Chopin des Hayettes (v. Radco d’Houtveld). Hierdoor eindigde Siebe Kramer met Zizi Donaldson (v. Quidam de Revel op de tweede plaats in een tijd van 38,66 seconden. Reed Kessler mocht als derde opstellen met Ks Stakki (v. Stakkato Gold). Ks Stakki

Kevin Beerse legde ook een foutloos basisparcours af met Heldia (v. Quadrillo). Zij hadden 40,68 seconden nodig om ook de barrage zonder fouten af te leggen. Dit leverde hun een vijfde prijs op. Piet Raijmakers Jr. won de achtste prijs met Van Schijndel’s Dominus (v. Berlin).

Klik hier voor de uitslag van het 1,40 meter.

Klik hier voor de uitslag van het 1,45 meter.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook