Ga naar hoofdinhoud

Voorjaarsonderzoek uitgedund met twee dressuurhengsten

367 Luxor (Ebony x Charmeur) Foto: Jacquelien van Tartwijk

Het KWPN Verrichtingsonderzoek is na de tweede beoordeling voor twee dressuurhengsten beëindigd. Eerder viel het doek al voor Leandro (Don Romantic x Krack C), maar nu hebben ook Luxor (Ebony x Charmeur) en Fabrice (For Romance I x Don Schufro) Ermelo verlaten. 

De Ebony-zoon is doorverwezen naar het najaarsonderzoek. Eén hengst was niet fit en kon niet worden beoordeeld.

Na het vertrek van Luxor en Fabrice, nemen nog tien hengsten deel aan het onderzoek. Daaronder acht driejarigen en twee vierjarigen.

Overzichtspagina met alle deelnemende hengsten.

Bron: KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook