Ga naar hoofdinhoud
Klantenservice » 5 Account & Inloggen

Horses Premium

Wat is Horses Premium?

Op Horses Premium vind je onze beste artikelen. Dat zijn de verhalen die het nieuws duiden, spraakmakende interviews, live verslaggeving van grote evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Het biedt je alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend.

Hoe krijg ik toegang tot Horses Premium?

Je krijgt toegang door in te loggen op Horses.nl. Voor abonnees van de Paardenkrant Compleet of Digitaal is dit gratis. Ben je abonnee van de Paardenkrant, maar heb je nog geen account, dan kun je hier gratis jouw account activeren.

Heb je nog geen Horses account en ben je ook geen abonnee van de Paardenkrant? Dan kun je je hier registreren voor een abonnement. Bij de registratie maak je een eigen gebruikersnaam en wachtwoord aan. Na de registratie ontvang je een bevestigingsmail met de door jou ingevulde gegevens. Je kunt direct na het aanmaken van een account inloggen op Horses.nl en van jouw Premium-abonnement profiteren.

Ben je abonnee van de Paardenkrant en wil je graag toegang tot Horses Premium, maar weet je niet hoe je jouw account kunt activeren? Weet je jouw wachtwoord niet meer of lukt het maar niet om in te loggen of ingelogd te blijven? Bezoek dan snel de pagina ‘Horses Premium voor Paardenkrant abonnees‘ voor meer informatie hierover.

Hoeveel kost een Horses Premium account?

Voor € 4,75 per maand of voor € 55,- per jaar kun je je aanmelden en direct profiteren. Want aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een prijskaartje. Zo kunnen wij professionele berichtgeving op Horses garanderen voor nu en in de toekomst. Heb je een abonnement op de Paardenkrant? Dan heb je automatisch ook toegang tot Horses Premium.

Hoe kan ik betalen?

De betaling voor een Horses premium maandabonnement gaat via automatische incasso. Bij het registreren kun je jouw IBAN-nummer invullen. Zodra je jouw account definitief maakt, schrijven wij maandelijks € 4,75 van jouw rekening af. Op die manier kun je heel eenvoudig maandelijks genieten van alle artikelen die je op Horses Premium tegenkomt. Kies je voor een jaarabonnement van € 55,- dan is het ook mogelijk om met creditcard, iDeal of PayPal te betalen.

Word mijn Premium-abonnement automatisch verlengd?

Ja, jouw Horses Premium abonnement wordt automatisch iedere maand met een maand verlengd en geldt tot wederopzegging. Het jaarabonnement gaat na het eerste jaar automatisch over in een nieuw jaarabonnement en is na het 1e jaar maandelijks opzegbaar.

Hoe kan ik het abonnement stopzetten?

Je kunt jouw abonnement online, telefonisch, per e-mail of schriftelijk opzeggen via onze abonneeservice. Opzeggen kan ieder moment, je behoudt dan nog toegang tot het moment dat jouw maandelijkse abonnement afloopt. Houd rekening met een opzegtermijn van één maand voorafgaand aan de afloop van jouw abonnementsperiode.

Meer weten over Horses?

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen of wil je meer informatie over Horses abonnementen? Bezoek dan onze website en vind hier de FAQ en meer informatie over het lidmaatschap voor Horses.

 FAQ Horses Premium

Heb je na het lezen van dit artikel nog steeds vragen over Horses abonnementen? Neem dan contact op met onze abonneeservice of met onze klantenservice. Het is ook mogelijk om een mailtje te sturen naar: [email protected]. Vergeet hierbij niet om je naam en – indien van toepassing – je relatienummer in de mail te zetten.

 

Logo Eisma Media Groep - Horses klantenservice - Horses Premium

Horses is onderdeel van Eisma Media Groep. Lees hier meer over de leveringsvoorwaarden van Eisma Media Groep.