Ga naar hoofdinhoud
Klantenservice » Account & Inloggen

Horses.nl Premium

Wat is Horses.nl Premium?

Op Horses.nl premium vindt u onze beste artikelen. Dat zijn de verhalen die het nieuws duiden, spraakmakende interviews, live verslaggeving van grote evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt alles wat u niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals u van ons bent gewend.

Hoe krijg ik toegang tot Horses.nl Premium?

U krijgt toegang tot Horses.nl Premium door in te loggen op Horses.nl. Voor abonnees van De Paardenkrant Compleet of Online is dit gratis. Bent u abonnee van de Paardenkrant, maar heeft u nog geen account, dan kunt u hier gratis uw account activeren.

Heeft u nog geen Horses.nl account, en bent u ook geen abonnee van de Paardenkrant? Dan kunt u zich hier registreren voor een abonnement.  Bij de registratie maakt u een eigen gebruikersnaam en wachtwoord aan. Na de registratie ontvangt u een bevestigingsmail met de door u ingevulde gegevens. U kunt direct na het aanmaken van een account inloggen op Horses.nl en van uw Premium-abonnement profiteren.

Bent u abonnee van de Paardenkrant en wilt u graag toegang tot Horses.nl Premium, maar weet niet hoe u uw account kunt activeren? Weet u uw wachtwoord niet meer of lukt het maar niet om in te loggen of ingelogd te blijven? Bezoek dan snel de pagina ‘Horses.nl Premium voor Paardenkrant abonnees‘ voor meer informatie hierover.

Hoeveel kost een Horses.nl Premium account?

Voor 2,99 per maand of voor 34,95 per jaar kunt u zich aanmelden en direct profiteren. Want aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een prijskaartje. Zo kunnen wij professionele berichtgeving op Horses.nl garanderen voor nu en in de toekomst. Bent u abonnee van de Paardenkrant? Dan is Horses.nl Premium voor u gratis toegankelijk.

Hoe kan ik betalen?

De betaling voor een Horses.nl premium maand-account gaat via automatische incasso. Bij het registreren voor Horses.nl Premium kunt u uw IBAN-nummer invullen. Zodra u uw Horses.nl Premium account definitief maakt, schrijven wij maandelijks € 2,99 van uw rekening af. Op die manier kunt u heel eenvoudig maandelijks genieten van alle artikelen die u op Horses.nl Premium tegenkomt. Kiest u voor een jaarabonnement van € 34,95, dan is het ook mogelijk om met creditcard, iDeal of PayPal te betalen.

Wordt mijn Horses.nl Premium-abonnement automatisch verlengd?

Ja, uw Horses.nl Premium abonnement wordt automatisch iedere maand met een maand verlengd en geldt tot wederopzegging. Het jaarabonnement gaat na het eerste jaar automatisch over in een nieuw jaarabonnement en is na het 1e jaar maandelijks opzegbaar.

Hoe kan ik het abonnement stopzetten?

U kunt uw abonnement online, telefonisch, per e-mail of schriftelijk opzeggen via onze abonneeservice. Opzeggen kan ieder moment, u behoudt dan nog toegang tot het moment dat uw maandelijkse abonnement afloopt. Houd rekening met een opzegtermijn van één maand voorafgaand aan de afloop van uw abonnementsperiode.