Ga naar hoofdinhoud
Klantenservice » Account & Inloggen

Horses.nl Premium

Wat is Horses.nl Premium?

Op Horses.nl premium vindt u onze beste artikelen. Dat zijn de verhalen die het nieuws duiden, spraakmakende interviews, live verslaggeving van grote evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt alles wat u niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals u van ons bent gewend.

Hoe krijg ik toegang tot Horses.nl Premium?

U krijgt toegang tot Horses.nl Premium door in te loggen op Horses.nl. Voor abonnees van De Paardenkrant Compleet of Online is dit gratis. Bent u abonnee van de Paardenkrant, maar heeft u nog geen account, dan kunt u hier gratis uw account activeren.

Heeft u nog geen Horses.nl account, en bent u ook geen abonnee van de Paardenkrant? Dan kunt u zich hier registreren voor een abonnement.  Bij de registratie maakt u een eigen gebruikersnaam en wachtwoord aan. Na de registratie ontvangt u een bevestigingsmail met de door u ingevulde gegevens. U kunt direct na het aanmaken van een account inloggen op Horses.nl en van uw Premium-abonnement profiteren.

Hoeveel kost een Horses.nl Premium account?

Voor 2,99 per maand kunt u zich aanmelden en direct profiteren. Want aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een prijskaartje. Zo kunnen wij professionele berichtgeving op Horses.nl garanderen voor nu en in de toekomst. Bent u abonnee van de Paardenkrant? Dan is Horses.nl Premium voor u gratis toegankelijk.

Hoe kan ik betalen?

De betaling voor een Horses.nl premium account gaat via automatische incasso. Bij het registreren voor Horses.nl Premium kunt u uw IBAN-nummer invullen. Zodra u uw Horses.nl Premium account definitief maakt, schrijven wij maandelijks € 2,99 van uw rekening af. Op die manier kunt u heel eenvoudig maandelijks genieten van alle artikelen die u op Horses.nl Premium tegenkomt.

Wordt mijn Horses.nl Premium-abonnement automatisch verlengd?

Ja, uw Horses.nl Premium abonnement wordt automatisch iedere maand met een maand verlengd en geldt tot wederopzegging.

Hoe kan ik het abonnement stopzetten?

U kunt uw abonnement online, telefonisch, per e-mail of schriftelijk opzeggen via onze abonneeservice. Opzeggen kan ieder moment, u behoudt dan nog toegang tot het moment dat uw maandelijkse abonnement afloopt. Houd rekening met een opzegtermijn van één maand voorafgaand aan de afloop van uw abonnementsperiode.