Ga naar hoofdinhoud
Klantenservice » 4 Abonneren

Relatienummer / abonnementsnummer

Wat is mijn relatienummer/abonnementsnummer?

Wanneer je een abonnement op de Paardenkrant of Horses afsluit, krijg je van ons een relatienummer en een abonnementsnummer toegewezen. Dit nummer is gekoppeld aan jouw abonnement en gegevens in ons systeem. Het relatienummer kun je gebruiken om in te loggen op Horses.nl.

Jouw relatienummer en jouw abonnementsnummer bestaat uit maximaal 7 cijfers en staat op het adreslabel van de krant, het blad, op de welkomstbrief na het aanvragen van een nieuw abonnement en op je factuur. Ook kun je het opvragen via onze abonneeservice: (+31) 088 – 22 66 648 of [email protected].

Je kunt jouw relatienummer ook vinden wanneer je inlogt op de website van Horses. Je klikt dan rechtsboven op ‘Mijn account’. Vervolgens kun je verder klikken op ‘mijn gegevens’ of ‘mijn abonnement’.

 

Heb je na het lezen van dit artikel nog steeds vragen over jouw relatie- of abonnementsnummer? Neem dan contact op met onze abonneeservice of met onze klantenservice. Het is ook mogelijk om een mailtje te sturen naar: [email protected]. Vergeet hierbij niet om – indien van toepassing – het volgende in de mail te zetten: Naam, bestelnummer, besteldatum, bestelde product(en).

 

Logo Eisma Media Groep - Horses klantenservice - Relatienummer

Horses is onderdeel van Eisma Media Groep. Lees hier meer over de leveringsvoorwaarden van Eisma Media Groep.