Annarico van Fanny Verliefden overleden - Horses.nl Ga naar hoofdinhoud

Annarico van Fanny Verliefden overleden

Fanny Verliefden met Annarico. Foto: Lynn van Woudenbergh / www.arnd.nl

Grand Prix-amazone Fanny Verliefden heeft laten weten dat haar zestienjarige Grand Prix-merrie Annarico (Lord Loxley x Havel) is overleden. "Het is moeilijk om woorden te vinden, want er zijn geen woorden om te beschrijven hoeveel ze voor me betekent, hoe leeg ik me voel, hoeveel ik van haar houd en hoeveel ik haar mis", schrijft de amazone op haar Facebookpagina.

Fanny Verliefden kocht de Annarico van haar fokkers,  familie Tissen. Vervolgens leidde Verliefden de KWPN-merrie zeer succesvol op naar het hoogste niveau. Vorig jaar kreeg de merrie een veulen van Verliefdens eigen Grand Prix-hengst Indoctro v/d Steenblok (Rubin Royal x Gribaldi).

Blessure

Eind 2014 debuteerden ze in de internationale Grand Prix en in 2015 waren ze erbij op het EK in Aken. In 2016 zou het duo deelnemen aan de Olympische Spelen in Rio maar doordat Annarico een blessure had opgelopen, moest Verliefden haar Olympische droom laten varen. De laatste keer dat de merrie in de ring verscheen was de Wereldbekerwedstrijd op Indoor Brabant van 2016. Daar werden ze vierde in de Grand Prix (74,100%) en eveneens vierde in de kür (77,950%).

Bron: Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook