Ga naar hoofdinhoud

José Roberto Reynoso opent slotweek WEF Wellington met twee zeges

Jose Roberto Reynoso met Magnolia Mystic Rose Foto Sportfot

De Braziliaanse springruiter José Roberto Reynoso is de laatste week van het Winter Equestrian Festival in Wellington begonnen met twee 5*-overwinningen. Reynoso bracht zowel in het 1,40m als in het 1,45m twee betrekkelijke onervaren in Brazilië gefokte merries aan de start, Zambia Mystic Rose en Magnolia Mystic Rose. De zege met Zambia was in hun debuutwedstrijd.

Op Zambia Mystic Rose debuteerde José Roberto Reynoso in het Twee Fasen 1,40m. Met de negenjarige merrie was Reynoso in de tweede fase een halve seconde sneller dan Erynn Ballard die de Toulon-zoon Emergo onder het zadel had. De KWPN gefokte Emergo is ook voor de Canadese een nieuwe aanwinst. De derde plaats ging naar Jennifer Gates en Luftikus S (v. Leveisto Z).

5* hoofdrubriek

In de 1,45m hoofdrubriek van gisteravond was Reynoso met Magnolia Mystic Rose de sterkste. De achtjarige merrie kwam pas een maand geleden bij de Braziliaan op stal. Het paard werd door Doda de Miranda opgeleid en liep gisteren haar zesde internationale parcours. Het nieuwe koppel bleef Darragh Kenny op Chakito (v. Chacco-Blue) twee tiende voor in de tweede fase.

Namelus-zoon Entano

De derde plaats, op weer twee tiende, was voor Georgina Bloomberg en de Duitse merrie Paola 233 (v. Pontifex). De top zeven lag dicht bij elkaar want Daniel Bluman die zevende werd op de negenjarige Namelus-zoon Entano was een seconde langzamer dan de winnaar Reynoso.

Kijk hier naar de winnende rit.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron persbericht WEF Wellington

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook