Ga naar hoofdinhoud

Sanne Thijssen tweede in openingsrubriek Treffen

Op de terreinen van het Glock Horse Performance Center was de zege in de openingsrubriek vanmiddag voor Francois Mathy Jr. en Falco van de Clehoeve. Het Belgische duo was met 58.92 seconden op de teller net even te snel voor Sanne Thijssen, die tweede werd met Ulena. Felix Haßmann mocht zich als derde opstellen bij de prijsuitreiking van deze rubriek over 1.40m op tijd.

Thijssen, die sinds ze in november zeventien werd mee mag doen op driesterren niveau, stuurde de ervaren Baloubet du Rouet-dochter foutloos rond in 60.29 seconden en Haßmann stopte de klok op 61.14 seconden met de elfjarige SL Brazonado.

De vierde plaats in deze rubriek was voor Kenneth Cheng uit Hong Kong. In het zadel van de dertienjarige Dragon Leon kwam de Chinees uit op 62.51 seconden en verwees daarmee Marc Bettinger en de KWPN-gefokte Barino naar de vijfde plek.

Thijssen kwam ook aan de start met de elfjarige Amour 44. Ze bleef foutloos met de dochter van Numero Uno en was met 69.13 seconden net snel genoeg voor de tiende plaats.
Ook Gert Jan Bruggink en Charlotte Verhagen vielen nog in de prijzen in deze rubriek. Bruggink zat in het zadel van Chiricco en werd twaalfde met 69.84 seconden op de klok en Verhagen eindigde op de negentiende plek met Zimba HL

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.