Ga naar hoofdinhoud

Zeer geslaagde Horses Talentendag levert acht kandidaten op

Acht jonge springtalenten meldden zich vandaag op Outdoor Gelderland na een zeer geslaagde Horses Talentendag voor de finale die zondag wordt gehouden. Zo’n zestig jonge springruiters kregen vandaag in groepjes les van het ECO-team (lichamelijke en mentale training), Adelinde Cornelissen (dressuur), Ben Schröder (springgymnastiek) en Michel Hendrix (parcoursspringen). In elke fase konden de ruiters en amazones met hun pony of paard punten verdienen.

Na een zeer leerzame en inspirerende dag mochten de volgende acht deelnemers zich opstellen:

Tim Breeschoten, Karlijn Stemerdink, Shirley Scholten, Berber Dijkman, Lieke Walvoort, Iris Zwienenberg, Jolijn van Asselt en Pam Nieuwenhuis. Deze acht talenten keren zondag terug voor een spannende finale waarin hét Horses Talent zal worden gekozen.

Bron: Horses

4 reacties op “Zeer geslaagde Horses Talentendag levert acht kandidaten op

  • Sanne de Heij

    Het was een leuke en inspirerende dag! Het enige min puntje was dat de laatste kandidate niet aanwezig was tijdens het uitroepen van de winnaars. Dat terwijl alle anderen er wel waren. Zelfs de meiden die zojuist gereden hadden. Dit vond ik niet fair. Volgende keer toch anders doen!

  • Caolien

    Beste horses, jammer dat je in zo’n bericht nergens kan vinden wat deze Talent van het jaar wedstrijd inhoudt, waarom het plaatsvindt, wat mensen moeten hoen en hoe ze kunnen winnen. Kunnen er niet wat linkjes naar meer informatie? Ik begrijp dat er ook iets is met stemmen op video’s, hoe werkt dat dan?

  • Claudia van Bree

    Je stem uitbrengen kan via de volgende url:
    http://www.horses.nl/sport/wie-het-horses-springtalent-van-2014/

  • Hennie

    Ik zou heel graag de totaal uitslag willen zien van deze dag. Dan kun je een beetje kijken waar je staat en waar je nog aan kan werken om wellicht volgend jaar nog beter voor de dag te komen. Er is al een paar eer toegezegd dat deze zou worden geplaatst, maar is nog steeds niet te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.