Ga naar hoofdinhoud

Veilinghengsten KWPN Select Sale online

De dertiende editie van de KWPN Select Sale vindt op zaterdag 2 februari plaats tijdens de KWPN Hengstenkeuring. Traditioneel zal de veiling de hengstenkeuring in ’s-Hertogenbosch afsluiten. De collectie met 25 veilinghengsten is vanaf heden online te vinden.

De selectiecommissie, bestaande uit Gertjan van Olst en Nico Witte voor de dressuurhengsten en Teus van den Brink en Arnold Kootstra voor de springhengsten, is er wederom in geslaagd een mooie en kwaliteitsvolle collectie samen te stellen. De commissie heeft vertrouwen in het sportieve talent van de qua bloedvoering veelzijdige hengsten. Alle driejarige toekomstbeloften zijn doorverwezen naar de tweede bezichtiging tijdens de KWPN Hengstenkeuring en zijn zodoende nog in de race voor aanwijzing voor het verrichtingsonderzoek. Ook voldoen de veilinghengsten aan strenge gezondheidseisen.

Kijk hier voor de volledige veilingcollectie.

Bron: Horses / KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook