Ga naar hoofdinhoud

KNHS skipt Indoorkampioenschap Subtop

Adelinde Cornelissen met Governor. Foto: Foto: Jessica Pijlman / www.madebyjessy.com

Bij een groot aantal jeugd- en Grand Prix-ruiters stond het KNHS Indoorkampioenschap niet met stip in hun agenda maar in de klassen ZZ-Zwaar en Lichte Tour werd via selecties steeds volop gestreden voor een felbegeerd ticket naar Ermelo. "Vanwege de tegenvallende deelname tijdens de vorige edities, wordt er geen Indoorkampioenschap voor Subtop georganiseerd", aldus de KNHS die dit indoorseizoen het Subtopkampioenschap schrapt.

De laatste editie van het Indoorkampioenschap Subtop werd in uitgeklede vorm verreden. Alle wedstrijden op één dag in plaats van over twee dagen en alleen voor het ZZ-Zwaar en de Lichte Tour stond de kürfinale nog op het programma. Het kampioenschap voor junioren, young riders, U25 en Grand Prix werd over één proef beslist. Daarnaast werden de prijsuitreikingen te paard geskipt.

Programma overige kampioenschappen

Voor de overige kampioenschappen zijn de data:

– Vrijdag 28 en zaterdag 29 februari dressuur pony’s B t/m Z2
– Vrijdag 6 en zaterdag 7 maart dressuur paarden B t/m ZZ-Licht
– Vrijdag 20 en zaterdag 21 maart springen pony’s B t/m ZZ
– Vrijdag 27 en zaterdag 28 maart springen paarden B t/m ZZ

Bron: Horses.nl/KNHS

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Eén reactie op “KNHS skipt Indoorkampioenschap Subtop

  • Michel

    Dit vind ik een hele vreemde ontwikkeling, het hele kampioenschap wordt uitgekleed op deze manier. Wat is er zo erg aan dat de animo de laatste jaren wat minder is? Dit kan ook maar zo weer anders worden, nieuwe ruiters/amazones nieuwe kansen, alleen is nu de kans om ooit mee te kunnen strijden helaas verkeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook