Ga naar hoofdinhoud

Hoogste score voor Daniëlle van Mierlo

Diederik van Silfhout schreef zaterdag in Hulten de Grand Prix op zijn naam. Met vosruin Vorst D scoorde de jonge ruiter uit Lunteren 67,29%. De overwinning van de gecombineerde rubriek met Future Test en Midden Tour was echter voor Daniëlle van Mierlo. Haar Future Test met BMC Ucento leverde een score van bijna 69% op.

De proef van Daniëlle van Mierlo was volgens jurylid Mathie Boomaars erg aansprekend. “Er was een fijne harmonie aanwezig. Dat kwam vooral tot uiting in de aanleuning, die mooi stil is en het paard loopt constant bovenin”, aldus Boomaars. Van Silfhout krijgt zijn tweede Grand Prix-paard Vorst D steeds beter aan het lopen. “We waren zeker niet ontevreden, maar we weten dat hij veel beter kan”, laat Van Silfhout weten. “Het was een rit met veel kwaliteit, maar helaas met een paar storingen die veel punten kostten.”

Klik hier voor alle uitslagen.

Lees donderdag meer in De Paardenkrant.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook