Ga naar hoofdinhoud

Glock’s Voice wint nipt van Arlando NH N.O.P.

edward gal voice
In de driesterren Grand Prix op het CHIO in Rotterdam zat Diederik van Silfhout met Arlando NH N.O.P. Edward Gal al op de hielen. Gisteravond in de Special was het verschil nog kleiner tussen Gal en Glock's Voice en Van Silfhout. Gal won met 76.745%, Van Silfhout tweede met 76.314% en dat is slechts elf punten verschil.

Diederik van Silfhout reed met de negenjarige KWPN hengst Arlando (v. Paddox) een sterke Special en reed weer een persoonlijk record. De combinatie bewijst wederom dat het een goede keus was om het paard vast te leggen door de stichting Nederlands Olympiade Paard.

De Special kreeg het zelfde podium als in de Grand Prix want Hans Peter Minderhoud met Glock’s Flirt scoorden 72.118% en waren hiermee weer derde. Sinds hun debuut in Ermelo een maand geleden rijdt Minderhoud de Florestan I-zoon steeds bovenin het klassement.

Patrick van der Meer op Uzzo kwam vlak achter Minderhoud op de vierde plaats en Morgan Barbançon met de KWPN hengst Painted Black zat maar twee punten achter Van der Meer en werd vijfde.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.