Ga naar hoofdinhoud

Katharina Offel in haar nopjes met KWPN-ruin Gerton

Katharina Offel, hier met Umeunig. Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl
De rubriek voor zesjarigen op CSI Valkenswaard werd vandaag gewonnen door Katharina Offel. In het 1,30 m direct op tijd reed de in Nederland gevestigde amazone haar KWPN-ruin Gerton (v. Ukato) met een minimale voorsprong naar het eerste geld.

Katharina Offel kocht Gerton vorig jaar op de Dutch Sporthorse Sales bij Stal Hendrix. “Ik ben super blij met hem. Hij heeft tot nu toe nog maar één keer een fout gemaakt,” vertelt de Duitse amazone. “Op de Springtour in Lanaken behaalde hij een zesde, derde en tweede plaats en vorige week hier in Valkenswaard een zesde, derde en eerste plaats. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik met dit paard iets ga bereiken in de toekomst.”

De tweede plaats was voor de Noorse amazone Kristine Seierstad met Corsini (v. Connor), gevolgd door de Belg Nathan Budd met Casall-zoon Cashpaid J&F.

Nederlandse resultaten

Met een vierde plek werd het beste Nederlandse resultaat werd neergezet door Aniek Diks en Unforgettable Z (v. Untouched). Tim Franssen en Andra Z (v. Andiamo Z) werden vijfde, gevolgd door Harrie Smolders met de SF-hengst Bingo Ste Hermelle (v. Number One d’Iiso un Prince).

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Tops

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.