Ga naar hoofdinhoud

Diniz wint met zoon van Fit For Fun, Jochems tweede op Spruce Meadows

Kevin Jochems hier met Captain Cooper. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In de barrage van de 1.60 m rubriek op Spruce Meadows kwamen elf combinaties aan de start. Kevin Jochems liet hier opnieuw een ijzersterke rit zien met Captain Cooper, goed voor de tweede plek (44,33 sec).

Luciana Diniz won deze zware wedstrijd met de tienjarige hengst Camargo 2 (v. Canturo), de zoon van haar topmerrie Fit For Fun. De Portugese bleek niet te kloppen (43,96 sec) en pakte de winst met de zoon van de merrie die het afgelopen jaar al 750.000 euro verdiende. Als derde eindigde Abdel Said met Jumpy van de Hermitage in een tijd van 45,60 sec.

Thuisruiter

Fine Lady 5 met in het zadel thuisruiter Eric Lamaze (42,50 sec) kwam ook niet meer in de buurt van de tijd van Diniz en moest genoegen nemen met de vierde plaats.

Uitslagen

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook