Nadieh Plegt op dreef in Valkenswaard: 'Droom is het WK in Lanaken' - Horses.nl Ga naar hoofdinhoud

Nadieh Plegt op dreef in Valkenswaard: ‘Droom is het WK in Lanaken’

Nadieh Plegt was op CSI Valkenwaard goed op dreef bij de vijfjarigen. Met de KWPN-merrie Isanne (Dakar VDL x Larino) beleefde ze drie succesvolle dagen in de Tops International Arena en sloot het concours, na de tweede plek op de openingsdag, in stijl af met de overwinning in de finale.

De 22-jarige Nadieh Plegt rijdt voor de stal van Maarten Kamphuis, die Isanne een jaar geleden kocht. “Isanne is een talent, ze is voorzichtig en heeft een hele mooie techniek,” aldus Kamphuis over de merrie.

WK Lanaken

Plegt wordt sinds twee maanden getraind door Tony Haselbekke en dat begint zijn vruchten af te werpen. “Mijn droom is om in september deel te kunnen nemen aan de Wereldkampioenschappen voor Jonge Paarden in Lanaken”, vertelt de ambitieuze amazone.

Top drie

De tweede plaats was voor de Fransman Benoit Petitjean met D’Rihanna (v. Sir Otto S). De Canadees Braden James werd derde met de KWPN-ruin  I Am Special CB (v. I’m Special de Muze). Ook hij heeft constant gepresteerd: maandag eerste en gisteren ook een derde plek.


Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/TopsInternationalArena

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook