Ga naar hoofdinhoud

Bon Bravour-dochter wint jonge paardenrubriek Oosteind

Haley B, Marlou de Ruyter Foto: Melanie Brevink-van Dijk
De overwinning in de rubriek voor vierjarige paarden op Indoor Oosteind was gisteren voor Bon Bravour-dochter Haley B. De halfzus van de KWPN-hengst Don Tango B liep onder het zadel van Marlou de Ruyter naar een score van 83 punten. Voor de Ruyter was dit niet het enige succes bij de jonge paarden, want met haar andere paard schreef ze de overwinning bij de vijfjarigen op haar naam.

Haley B kreeg een 9 voor de draf en een 8.5 voor dressuur. Voor de andere onderdelen stonden drie achten op het protocol. De tweede plaats bij de vierjarigen was voor Hot Chocolate (v. Obelisk). Deze merrie werd gereden door Lisa Knevel en kreeg 82 punten.

Vijfjarigen

Bij de vijfjarigen kwam De Ruyter in de ring met Gregwaard, waarmee ze op het WK in Ermelo de finale haalde. Gisteren schreef de Florencio-zoon naast de zege in de ochtendrubriek met 82 punten ook de finale aan het eind van de dag op zijn naam. De tweede plaats in de vijfjarigen-rubriek was voor Conny van Stokkum met de Johnson-zoon Gucci. Het duo kreeg 77 punten.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.