Ga naar hoofdinhoud

Musterd-fokproduct wint 1.45m Paardenkrant-Horses.nl Prijs

Oak Grove's Flickering Star en Harm Lahde. Foto Gestüt Eichenhain
De lijst met succesvolle internationale springpaarden uit de fokkerij van  uit Made blijft groeien. Vanmiddag werd het 1.45m direct op tijd om de Paardenkrant-Horses.nl Prijs gewonnen door de bij hem geboren Oak Grove's Flickering Star (Flipper d'Elle x Quick Star) met de sympathieke Duitser Harm Lahde, die in dienst is van de fok- en sportstal Gestüt Eichenhain.

Flickering Star, die ook al 1.50m geklasseerd is, werd in 2008 geboren en kreeg de naam Dellevue M mee. Een Nederlandse connectie heeft Harm Lahde ook, aangezien hij een periode voor de stal van Hank Melse in Winterswijk heeft gereden.

Leon Thijssen en Jur Vrieling waren in deze proef de beste Nederlanders op de tiende en elfde prijs op Fireball (v. Wittinger VDL) en Corporal VDL (v. Cardento). Thijssen was de langzaamste nuller, Vrieling had één tijdfout opgelopen.

Bij de jonge paarden op 1.30/1.35m niveau om de Lodewijk Assurantiën Prijs was er winst voor Bart Bles met Waylotte DDH Z, van wie hij beide ouders Wolisco DDH en Babylotte in de 1.60m Grand Prix uitbracht namens De Havikerwaard.

Het Springpaardenfonds Nederland mocht zich verheugen op een tweede prijs van Eloma’s Blue SFN (v. Mr.Blue) onder Wout-Jan van der Schans. Harm Lahde werd hier derde met de KWPN’er Oak Grove’s Lutece (v. Londontimes).

Klik hier voor de 1.45m uitslag
Klik hier voor de uitslag van de jonge paarden

Bron: Horses.nl / De Paardenkrant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.