Ga naar hoofdinhoud

Polle stijgt met With Wings naar grote hoogte

Karen Polle is dit weekend op het Winter Equestrian Festival in Wellington in de winning mood. Nadat de Japanse amazone vrijdag de Challenge Cup op haar naam schreef, kwam er afgelopen nacht de winst in de 5*-Grand Prix bij. Dit alles met haar toppaard With Wings, de veertienjarige Larino-zoon. Polle hield niemand minder dan Margie Engle en Sergio Alvarez Moya achter zich.

De Japanse amazone Karen Polle heeft With Wings nu zeven jaar onder het zadel en is samen met de KWPN’er opgegroeid naar het Grand Prix-niveau. Het fokproduct van Arts uit Ysselsteyn kwam via de Expo Talent Sale van 2008 in Amerika bij Polle terecht.

Rodrigo Pessoa

Onder leiding van trainer Rodrigo Pessoa steeg Polle in Wellington naar grote hoogte. In de Grand Prix was ze de enige die dubbel nul bleef. In de vier combinaties tellende barrage zette Polle ook nog de snelste tijd op de klokken.

Engle en Moya

Margie Engle was de snelste met vier strafpunten. Op haar ervaren Royce (v. Café au Lait) kwam ze als tweede op het podium. De derde plaats was voor de Spanjaard Sergio Alvarez Moya die de tienjarige KWPN’er Charmeur (v. Numero Uno) onder het zadel had. Ook hij had vier strafpunten en was een halve seconde langzamer dan Engle.

Quintin Judge kreeg met HH Conrad (v. Con Air) twaalf strafpunten in de barrage en werd vierde. De top vijf werd door Lillie Keenan met Super Sox (v. Salito) volgemaakt.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl/Persbericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.