Ga naar hoofdinhoud

Bertram Allen wint in Oostenrijk

De finale van de Diamond Tour, ook wel de kleine Grote Prijs genoemd, was zondag in Ebreichsdorf een prooi voor Bertram Allen met Romanov (v. Heartbreaker). Bart Bles verdedigde de Nederlandse eer met Lord Sandro (v. Lordanos), maar eindigde met twee springfouten op de 35e plek. Van de 72 deelnemers kwamen er maar vier foutloos rond.


Wel schreef Bles zaterdag een 1,40 m-rubriek op naam met Wolisco DDH (v. Nolisco). Nuri Dijks won de finale voor zevenjarige springpaarden met de Lord Z-dochter Mara Salvatrucha. Bart Bles werd zesde in die rubriek met Babylotte (v. Dollar du Murier).

Klik hier voor alle uitslagen.

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook