Ga naar hoofdinhoud

Hippische huizenmarkt in de lift

De Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM) maakte onlangs bekend dat de woningmarkt weer in de lift zit. Er worden meer woningen verkocht en de prijzen stijgen weer. Ook met de verkoop van hippische accommodaties gaat het goed, zo vertellen verschillende makelaars die gespecialiseerd zijn in hippisch onroerend goed.

Volgens Loeske Veenendaal van Pand & Paard Makelaardij zit sinds 2013 met name de verkoop van de grotere hippische accommodaties weer in de lift. Ook de markt voor woonhuizen met enkele paardenstallen gaat volgens Veenendaal sinds 2015 zeker weer opwaarts.

Van Santvoort Makelaars is dichtbij het nieuwe hippische centrum De Peelbergen en de accommodatie van Jan Tops gevestigd. Dirk van Santvoort merkt dat deze regio erg in trek is en is ook tevreden over de verkoop van huizen met stallen aan particulieren.

De markt voor de huizen met enkele paardenstallen loopt volgens Harry Boertjes van Boertjes Makelaardij met de landelijke trend mee. Volgens hem is er meer vraag en gaat het ook in het hogere segment steeds beter. Hij merkt dat het wel belangrijk is dat het er heel goed uitziet.

Meer lezen? Ga naar de online editie van Paardenkrant-Horses.nl Magazine!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.