Ga naar hoofdinhoud

Emmelie Scholtens: ‘Blij met de proef’

Emmelie Scholtens deed met Desperado N.O.P. (v. Vivaldi) wat ze moest doen en hield Nederland met een PR van 76,087% in de race voor de bronzen medaille. Nederland staat in de tussenstand nog op de vijfde plaats, maar het verschil met Zweden en Denemarken is minimaal. Scholtens geeft toe dat ze de druk van het rijden op zo'n kampioenschap wel voelt, maar vooral de ring in reed om een mooie vloeiende proef neer te zetten. Dat lukte en Scholtens was tevreden met haar Desperado.

“Het is altijd spannend om op zo’n kampioenschap te rijden. Normaal gesproken rijd je voor jezelf en de mensen om je heen en dat is toch wel iets anders dan het rijden voor je land. Je wilt altijd dat het goed gaat, maar op zo’n kampioenschap wel wat extra.”

Niet zo bezig met PR

Scholtens reed een PR in Rotterdam, maar was daar niet zo mee bezig. “Een mooie vloeiende proef neerzetten, dat wilde ik en dat is gelukt. Ik ben blij met mijn proef.”

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook