Ga naar hoofdinhoud

Theodora Livanos koopt WEG-paard Dono di Maggio

Emile Faurie met Dono di Maggio. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Al eerder vertrokken Winston (v. OO Seven) van Stephanie Kooijman, Fido Dido (v. Florencio) van Petra van Esch en Delgado (v. Oscar) van Bart Veeze naar Theodora Livanos. Nu heeft de in Zwitserland gevestigde Griekse jeugdamazone opnieuw een toppaard aangeschaft. Het gaat om Dono Di Maggio (v. Dimaggio) die met Emile Faurie deel uitmaakte van het Britse team op de Wereldruiterspelen in Tryon.

Dono Di Maggio maakte onder Emile Faurie in 2017 zijn debuut in de internationale Grand Prix. In 2018 liet het duo zien enorme progressie te hebben gemaakt. Toen wonnen ze in Aken zowel de Grand Prix als de Spécial met scores van ruim 73%. Na Hagen, Bolesworth en Fritzens volgde de WEG in Tryon waar Groot-Brittannië teambrons won.

Hof Kasselmann

De sterk piafferende en passagerende vosruin was in eigendom van Hof Kasselmann. Daar kocht Theodora Livanos al eerder Robinvale (v. Rubinero).

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook