Ga naar hoofdinhoud

Premie-hengst Dimagico bemachtigt in Verden ticket voor Bundeschampionat

Dimagico. Foto: Equitaris/Grömping

In de kwalificatie voor het Bundeschampionat in Verden behaalden zes vijfjarigen een ticket voor Warendorf. De Hannoveraanse premie-hengst Dimagico (Dimaggio x Jazz Time) liep onder Lena Waldmann naar de zege met 8,30. In de tweede groep was de Quaterbeck-zoon Quintessential 4 (mv. Cordoba) de beste, ook met 8,30.

De premie-hengst Dimagico van Gestüt Bonhomme maakte indruk met zijn ‘durchlässigkeit’. De zoon van Dimaggio kreeg hier voor een 9. Daarnaast was er een 8,5 voor de stap en de algemene indruk. Met een 8 voor de draf en een 7,5 voor de galop kwam zijn totaal op 8,30.

In de tweede groep vijfjarigen werd Quintessential 4 de winnaar. De zoon van Quaterbeck werd door de Deense Katrine Kraglund voorgesteld en scoorde 8,30. De ruin kreeg als hoogste cijfer een 9 voor de algemene indruk. Daarnaast was er een 8,5 voor de draf en stap en een 8 voor de galop.

Verder haalden ook onder meer de hengsten Spökenkieker V (Spörcken x Rotspon) onder Stephanie Leuenberger (8,2), Don Mateo (Don Juan de Hus x Royal Highness) met Anna-Sophie Fiebelkorn (8,2) en Vidar (Viscount x Edward) onder Catja Thomsen (8,1) een ticket voor Warendorf binnen.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Equitaris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook