Ga naar hoofdinhoud

Joyce Heuitink en Gaudi Vita naar dik 71% bij GP-debuut

Joyce Heutiink met Gaudi Vita Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In Exloo was de hoogste dagscore vandaag voor Joyce Heuitink. Met de op GP-niveau debuterende Gaudi Vita (v. Apache) reed ze naar 71,467% in de gecombineerde Zware Tourrubriek. Ook de tweede plaats ging naar Heuitink, ditmaal met de recent op het hoogste niveau gedebuteerde Lukas 911 (v. Lagiator). Hier was de score 65,598%.

Simone Pearce reed met Amandori naar de derde plek, dankzij een Inter II proef die goed was voor 65,147%. De Duitse Sabine Rueben werd vierde met Double Joy (v. Desperados FRH). Haar GP-proef scoorde 64,293%.

Zoë Zwiggelaar naar winst in LT

Met Fidarsi Rossi (v. Sergio Rossi) reed Zoë Zwiggelaar naar de winst in de PSG. De score kwam uit op 66,955%. Tweede werd Valesca Pieters met Ethan (v. Zizi Top), die bij de jury bij H op precies dezelfde score uitkwam als Zwiggelaar, maar gemiddeld naar 66,250% reed. Nicky Snijder werd hier derde met Brinkhof’s Hakym (v. Apache). Zwiggelaar reed ook de hoogste score in het Inter I; 62,941%. Nina Woerts reed met Catwalk STH (v. Voice) een Juniorenlandenproef die goed was voor 66,212%.

ZZ-Zwaar voor Laura Zwart

In het ZZ-Zwaar was de overwinning tot twee keer toe voor Laura Zwart en Lumen Ghandi (v. Charmeur). In de eerste proef scoorde de combinatie 66,0% precies, de tweede was goed voor 65,429%. Lisa van Mensvoort werd met Floran (v. Scandic) tweede in de eerste proef (63,929%), Marjan Hooge pakte met Idem Dito (v. Wynton) het rode lint in de tweede proef (64,714%) en het witte in de eerste (63,929%). Met dezelfde score was Margot Arkema met Gavaristo (v. Tango) vierde. Die klassering behaalde ze ook in de tweede proef, dit keer met 62,786%.

Uitslag subtop dressuur 8 december 2019 Hippisch Centrum Exloo

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook