Ga naar hoofdinhoud

Opnieuw beslag gelegd op Platinum Stable

Inmiddels staat de Platinum Stable in Riel te koop. Door een nieuw beslag dat op het pand is gelegd wordt de verkoop belemmerd. Een Estlands bedrijf eist 260.000 euro van Chris Wilaras. 

De vordering is volgens Wilaras ontstaan, omdat de Estlandse ruiter het paard van Wilaras zo slecht heeft gereden dat het paard minder waard is geworden. Ondanks dat de hippische accommodatie door het beslag niet kan worden verkocht ziet Wilaras het nog niet zo duister in. Aan het Brabants Dagblad laat hij weten het beslag aan te gaan vechten bij de rechter.

Vergane glorie

Nu de paarden zijn vertrokken van de Platinum Stable ziet de accommodatie er uit als vergane glorie. Naast de Estlandse schuldeiser heeft Wilaras ook problemen met andere instanties. Afgelopen dinsdag werd de locatie gecontroleerd door de Belastingdienst, de gemeente en de Vreemdelingenpolitie. Hier zijn nieuwe overtredingen aan het licht gekomen. Burgemeester Mark van Stappershoef laat het volgende weten aan het Brabants Dagblad: “We hadden meerdere signalen gekregen dat binnen Platinum Stable niet alles volgens de regels wordt gedaan. Nu ontdekten we achter op het terrein bergingen en een chalet die daar zonder vergunning zijn geplaatst.”

Bron: Horses.nl/Brabants Dagblad 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook