Ga naar hoofdinhoud

Poel en Unforgettable met vlotte proef naar zege

Saskia Poel, Unforgettable
Saskia Poel en Unforgettable Foto De Paardenkrant

Met een score van 65,53% was Saskia Poel met haar Unforgettable (v. Olivi) de beste van de groep Lichte Tour ruiters in de Mortel afgelopen zondag. Jill Huybregts werd tweede met Eventz Zamacho Z (v. Rousseau). Nathalie van Herwijnen werd derde met Vabiola (v. Idocus).

“Een heel vlotte proef met een mooie oprichting en lekker actief gereden”, vatte jurylid Sandy van Boxmeer de winnende proef van Saskia Poel met Unforgettable samen.
De proef van de nummer twee, Jill Huybregts met Eventz Zamacho Z, werd beloond met 64,61%. Van Boxmeer: “Deze proef zag er heel bevestigd uit en met steeds een mooie aanleuning.”

ZZ-Zwaar

Het ZZ-Zwaar werd verdeeld over drie kleine groepen, waarvan de laatste twee in handicap werden verreden. In de eerste groep overheersten Arthur Verbroekken en Sanne Voets. In de laatste groep lieten Elcke Govers en Pieter van Weenen aantrekkelijke proeven zien.

Arthur Verbroekken reed met zijn Rolando (v. Ranko) de beste ZZ-Zwaar-proef in de kleine eerste groep. Sanne Voets werd hier tweede. Verbroekken reed geen tweede proef, waardoor Voets haar kans schoon zag en met Vedet Pb (v. Florestan I) gelijk de overwinning greep met 64%.

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook