Ga naar hoofdinhoud

Rahmouni en Floresco fractie te sterk voor concurrentie

Yessin Rahmouni met Floresco

Met slechts 0,11% voorsprong finishte Yessin Rahmouni afgelopen zondag in de Grand Prix op de Subtopwedstrijd in Delft met zijn Olympiadepaard Floresco Nrw (v. Florestan) ten opzichte van de nummer twee, Patrick van der Meer met Karolus van Wittenstein (v. Krack C).

Rahmouni reed met Floresco een zeer gezette, gecontroleerde en constante proef. Floresco bleef steeds mooi in de aanleuning en oprichting. Karolus van Wittenstein danste onder Patrick van der Meer in alle drie de gangen en ging met veel expressie en schwung door de baan.

Overal waar Daniëlle Heijkoop aan start komt lijkt ze haar deelname om te zetten in succes. Zij startte haar Kingsley Badari in de Prix St. Georges te Delft en schreef met bijna 72% de overwinning op haar naam. De tweede plaats was voor Patrick van der Meer, die debuteerde met de bijna 1,85 m grote Floris van de Helle en gelijk een mooi percentage van ruim 69% bij elkaar reed. Judith Huizinga met haar Amadeus F en Sietske de Man met Ziva waren niet te kloppen in het ZZ-Zwaar.

Lees vandaag meer in De Paardenkrant.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook