Ga naar hoofdinhoud

Vai Bruntink en Darabel geselecteerd voor Jumping Amsterdam

Archieffoto Vai Bruntink en Darabel
Kristy de Roo stuurde Supério (v. Sorento) gisteren naar de winnende score in het ZZ-Zwaar in Bathmen. Vai Bruntink won de PSG met Darabel (v. Westpoint) en ontving hierbij de ticket voor de Lichte Tour-rubriek op Jumping Amsterdam 2018.

In de eerste proef in het ZZ-Zwaar reed Kristy de Roo overtuigend naar de winst met Supério. Met een score van 63,43% bleef zij twee procent voor op de nummer twee, Francis Turk-Janvier. Zij reed Painted Black-nakomeling Ceverre naar een score van 61,43%.

In de tweede proef won ging de eerste prijs naar Grieteke Oldenburger met Fysio Hippique Flabbergasted OSN (v. Uphill).

PSG

In de PSG waren er meerdere combinaties die een score van boven de 70% wisten te behalen. Vai Bruntink was er hier een van. Met Darabel scoorde zij 71,18% goed genoeg voor de winst. Ook stelde ze hiermee haar ticket voor Jumping Amsterdam veilig.

Robin van Lierop werd tweede met Finja (v. Flatley) met een score van 70,46%. Linda Verwaal volgde Robin op de voet, met Jakari 2 (v. Jazz Rubin) werd zij derde met een score van 70,39%.

 

Vierde en vijfde plaats

De vierde plaats in de PSG was voor Nars Gottmer met Dicaprio Swing (v. Jazz, 67,24%) en vijfde werd Thamar Zweistra met Oldi 67 (v. Swagman). Zij scoorde 67,11%.

 

 

 

Klik hier voor de uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.