Ga naar hoofdinhoud

Kijk live: eerste manche landenwedstrijd EK Riesenbeck

Frank Schuttert, hier met Lyonel D. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Het tweede onderdeel van het EK Springen in Riesenbeck, de eerste manche van de landenwedstrijd, is begonnen om 13.00 uur. De Zweden, winnaars van Olympisch teamgoud dit jaar, gaan vanuit de openingsproef van gisteren van start met de beste uitgangspositie (3,59). Nederland kwam gisteren op een voorlopige vierde plaats en komt dus als steeds aan het eind van een groepje combinaties in de arena. Frank Schuttert, in de openingsproef de beste Nederlander (6e), bijt opnieuw het spits af voor Nederland (32ste starter). Alle rubrieken in Riesenbeck zijn live te volgen via ClipMyHorse.tv.

Na de openingsproef van gisteren hebben de Zweden een sterke uitgangspositie: 3,59. Duitsland volgt met 4,77 en Zwitserland staat op 5,47. Nederland komt uit op de vierde plaats met 8,97 en daarna Frankrijk (9,15) en België (9,34).

Nederlanders

Frank Schuttert komt vandaag als eerste in de baan met Lyonel D, opnieuw gevolgd door Bart Bles met  Kriskras DV. Rob Ehrens heeft Marc Houtzager met Sterrehof’s Calimero en Harrie Smolders met Bingo du Parc omgewisseld. Eerst Smolders, dan Houtzager.

Klik hier voor de startlijst
Klik hier voor de live-uitslag
Klik hier voor de livestream

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.